Er even tussenuit

Geplaatst op Geupdate op

Ik ben er even tussenuit.

Sommigen van u was het opgevallen dat er al een tijdje geen nieuwe blogs meer zijn verschenen en vroegen zich af of ik er mee was gestopt.
Het zit zo: ik kreeg in het afgelopen najaar de kans om te gaan werken voor een pensioenvoerder. Ik vond dat zo op mijn lijf geschreven dat ik daar niet lang over na hoefde te denken en nu ga ik, inmiddels al weer een paar maanden, elke dag met plezier naar mijn werk toe. Keerzijde is wel dat ik mijn activiteiten voor pensioen doehetzelf niet meer kan combineren. Ik ben niet gestopt, maar ik ben op dit moment ook niet (meer) actief. Op dit moment is niet duidelijk hoe lang deze situatie gaat duren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s